Mekanika I ( Statika) kitap kapağı
Kitap başlığı:

Mekanika I ( Statika)

Për drejtimin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës

GlobeEdit (2021-08-02 )

Books loader

Omni badge kupun için uygun
ISBN-13:

978-620-0-62519-9

ISBN-10:
6200625190
EAN:
9786200625199
Kitabın dili:
Özet:
ELEMENTETE DHE LIGJET BAZË TË MEKANIKËS, KUPTIMIM THEMELOR I STATIKËS, SISTEMI I FORCAVE KONKURENTE KOMPLANARE, ZGJEDHJE E SISTEMIT STATIKISHT TË PËRCAKTUAR, TRAU I THJESHTË, TRAU ME LËSHIM, TRAU I GERBERIT, KONZOLLA (Trau i inkastruar ), HARKU ME TRI ÇËRNJERA ( SHARNJERA), SISTEMI I FORCAVE PARALELE PLANE, TEORIA E ÇIFTEVE, SISTEMI I ÇFARDOSHËM I FORCAVE NË PLANË, ELEMENTET E STATIKËS GRAFIKE, MBAJTËSIT KAPRIATAT, PËRKULJA, SISTEMI I FORCAVE ARBITRARE NË HAPSIRË.
Yayınevi:
GlobeEdit
Websitesi:
https://www.globeedit.com
Yazar:
Naser Morina
Sayfa sayısı:
308
Yayın tarihi:
2021-08-02
Hisse:
Mevcut
Kategori:
Makine mühendisliği, üretim teknolojisi
Fiyat:
74.90 €
Anahtar kelimeler:
Forca, trau i thjeshtë, Mbajtësit kapriatë

Books loader

Adyen::diners Adyen::jcb Adyen::discover Adyen::amex Adyen::mc Adyen::visa Adyen::cup Adyen::alipay Adyen::unionpay Adyen::paypal Paypal Banka Havalesi

  Alışveriş sepetinde 0 ürün var
Sepeti yenile
Loading frontend
LOADING