Copertina di Homeopatia, Mjekësia alternative natyore
Titolo del libro:

Homeopatia, Mjekësia alternative natyore

"Similia Similibus Curentur"

Edizioni Accademiche Italiane (02.05.2019 )

Books loader

Omni badge eleggibile a buono
ISBN-13:

978-3-330-78063-7

ISBN-10:
3330780630
EAN:
9783330780637
Lingua del libro:
Risvolto di copertina:
Çfarë është Homeopatia? Është metodë kurimi e zbuluar nga alkimisti, mjeku gjerman Dr.C.F. Samuel Haneman (1755-1843). Mjekësia Homeopatike me origjinë vegjetale,minerale,animale Principet e Homeopatisë: o Substanca bazë përpunohet që të përftojmë vetitë kuruese e të ulim toksicitetin duke e holluar (diliuar) dhe tundur (dinamizuar) deri në 100 herë o Medikamentet janë provuar në njerëz të shëndoshë, të cilët kanë përjetuar disa simptoma, të cilat jane bazë për trajtimin e të sëmurit që ka të njëjtat simptoma “Similia Similibus Curantur”-“E ngjashmja kuron të ngjashmen” o Homeopatia e trajton të sëmurin në tërësinë e tij mendërisht dhe fizikisht, në mënyrë të butë, pa e dëmtuar, duke e sjellë në ekuilibër dhe harmoni, mendjen, trupin dhe botën natyrore.
Casa editrice:
Edizioni Accademiche Italiane
Sito Web:
https://www.edizioni-ai.com/
Da (autore):
Nurie Dani
Numero di pagine:
124
Pubblicato il:
02.05.2019
Giacenza di magazzino:
Disponibile
categoria:
Medicina
Prezzo:
54,90 €
Parole chiave:
homeopathy, homeopatia, mjekesi, medicine, sherim, shendet, health, bimore, ilace, natyra, mjek, Omeopatia, kurim, alternative, imunitet, e bute, remedy, NATURALE, konstitucion

Books loader

Newsletter

Adyen::diners Adyen::jcb Adyen::discover Adyen::amex Adyen::mc Adyen::visa Adyen::cup Adyen::unionpay Adyen::paypal Paypal CryptoWallet Trasferimento

  0 prodotti nel carro d'acquisti
Modificare il carrello
Loading frontend
LOADING