Bookcover of Mekanika I ( Statika)
Booktitle:

Mekanika I ( Statika)

Për drejtimin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës

GlobeEdit (2021-08-02 )

Books loader

Omni badge eligible for voucher
ISBN-13:

978-620-0-62519-9

ISBN-10:
6200625190
EAN:
9786200625199
Book language:
Blurb/Shorttext:
ELEMENTETE DHE LIGJET BAZË TË MEKANIKËS, KUPTIMIM THEMELOR I STATIKËS, SISTEMI I FORCAVE KONKURENTE KOMPLANARE, ZGJEDHJE E SISTEMIT STATIKISHT TË PËRCAKTUAR, TRAU I THJESHTË, TRAU ME LËSHIM, TRAU I GERBERIT, KONZOLLA (Trau i inkastruar ), HARKU ME TRI ÇËRNJERA ( SHARNJERA), SISTEMI I FORCAVE PARALELE PLANE, TEORIA E ÇIFTEVE, SISTEMI I ÇFARDOSHËM I FORCAVE NË PLANË, ELEMENTET E STATIKËS GRAFIKE, MBAJTËSIT KAPRIATAT, PËRKULJA, SISTEMI I FORCAVE ARBITRARE NË HAPSIRË.
Publishing house:
GlobeEdit
Website:
https://www.globeedit.com
By (author) :
Naser Morina
Number of pages:
308
Published on:
2021-08-02
Stock:
Available
Category:
Mechanical engineering, manufacturing technology
Price:
2,652.21 NT$
Keywords:
Forca, trau i thjeshtë, Mbajtësit kapriatë

Books loader

Adyen::diners Adyen::jcb Adyen::discover Adyen::cup Adyen::ach Adyen::unionpay Adyen::paypal Paypal

  0 products in the shopping cart
Edit cart
Loading frontend
LOADING